ZDBT TV: Tvrtko Puljić skreće pozornost na Džanana Musu

Autor: S event
Photo: Marin Gospić - S event

Treći dan Zadar Dogus Basketball Tournamenta Fenerhbahce Istanbul je pobijedio zagrebačku Cedevitu 88:77. Utakmicu je za ZDBT TV komentirao Tvrtko Puljić iz Sportskih novosti.

- Puno bolja Cedevita, mislim da im je čak odgovarao onakav poraz, skupili su se i odigrali kvalitetnu utakmicu, pogotovo što su u početku zaostajali nekih 10 razlike, međutim dobrom obranom s jako dobrim Mirzom Begićem uspjeli su se vratiti i povesti čak 7 razlike. Ovo je dio sezone u kojem se uigrava sve za ono što se očekuje. Cijela sezona bit će duga i teška, trener pokušava isprobavati neke svoje stvari, igra sa onim što ima i želi vidjeti što od njih može dobiti, poručio je Puljić.

Istaknuo je kako trener Mršić u svojim redovima ima velike talente poput Džanana Muse, te kako nas očekuje zanimljiva sezona.

Tijekom četiri dana trajanja turnira, na službenom Facebook profilu S eventa vam donosimo live prijenose s poznatim i zanimljivim komentatorima. Videozapise kratkih razgovara pogledajte i na Youtube kanalu S eventa.