Igor Marić napustio Zadar i vratio se u Slovačku

Autor: Zadarski list
Photo: S event

Igor Marić vratio se u slovačku Prievidzu, odakle je ljetos i došao u Košarkaški klub Zadar. Objavila je to njegova menadžerska agencija Pepi Sport na svojim službenim internet stranicama. Tako je završio jedan dio trakavice oko nemogućnosti registracije dvojice igrača (Marića i Maja Kovačevića) od strane KK Zadra za nastup u ABA ligi i prvenstvu Hrvatske.

Iako je trener Ante Matulović jučer na press konferenciji kazao: "Oni su i dalje igrači Zadra, iako nisu registrirani. Redovito i marljivo treniraju dvaput dnevno i kada smo mi na putu i o njihovom odlasku još uvijek nema riječi", u međuvremenu su se stvari promijenile i Marić više nije igrač Zadra. Ostat će tek zabilježeno da je odigrao osam pripremnih, ali nijednu službenu utakmicu, piše Zadarski list.

To je zapravo i logičan slijed događaja, nakon dolaska Ivana Ramljaka, koji će u prvom dijelu sezone imati pravo nastupa samo u ABA ligi. Danas Zadrani, bez Ramljaka i Kovačevića, u 2. kolu A-1 lige u 18 sati dočekuju Šibenik, a za 16 sati je na Narodnom Trgu najavljen prosvjed Tornada protiv uprave kluba.