Jakov Vladović se vratio u Zadar

Autor: Roman Morović - Zadarski list

Jakov Vladović vratio se u Košarkaški klub Zadar. 33-godišnji zadarski razigravač potpisao je ugovor na dvije godine, što je njegov drugi povratak u matični klub, javlja Zadarski list.

Prvih šest godina karijere Vladović je proveo u Zadru, s kojim je osvojio Goodyear ligu, četiri Kupa Krešimira Ćosića i prvenstvo Hrvatske 2005. Potom je dvije sezone odigrao u Zagrebu, s kojim je osvojio Kup, nakon čega je uslijedio prvi inozemni angažman u ruski Lokomotiv iz Krasnodara.

Uslijedio je povratak u Zadar u onoj nesretnoj sezoni kada je klub ispao iz ABA lige. Potom je prešao u Široki, gdje je osvojio duplu krunu i dao velik doprinos najboljem plasmanu kluba u povijesti regionalne lige (5. mjesto). U sezoni 2012./13. igrao je za Krku, s kojom je osvojio prvenstvo Slovenije i Superkup, a sljedeću sezonu proveo je u Olimpiji. Godine 2014. vratio se u Zagreb, da bi u prosincu prešao u litavski Lietkabelis, a od 2015. ponovno je u Trnskom, gdje je proveo i cijelu prošlu sezonu.Jakov Vladović vratio se u Košarkaški klub Zadar. 33-godišnji zadarski razigravač potpisao je ugovor na dvije godine, što je njegov drugi povratak u matični klub, javlja Zadarski list.