Koš za koš stiže u Slavonski Brod

Autor: S event

Prekrasna sportska priča nacionalnog projekta Koš za Koš nastavlja se u Slavonskom Brodu. U sklopu projekta Koš za koš, koji među ostalim aktivnostima obnavlja oštećena i zapuštena košarkaška igrališta diljem Hrvatske, a u suradnji s gradom Slavonskim Brodom i partnerom HEP-om, obnavlja igralište u stambenom naselju Andrije Hebranga.

Radovi započinju uskoro, a preuređeno igralište od 24. ožujka ponovno će novim koševima, tablama i mrežicama privlačiti generacije brođanskih zaljubljenika u košarku, ali i onih koji će to tek postati.

Nova vrhunska oprema igralištu u Slavonskom Brodu vratit će stari sjaj i učiniti ga ponovno mjestom okupljanja za velike i male ljubitelje košarke. Novouređeno igralište u naselju Andrije Hebranga sigurno će privući neke nove, buduće zvijezde ovog sporta koji u Slavonskom Brodu ima tradiciju dužu od 70 godina.

Na kvartovskim terenima stasali su mnogi hrvatski košarkaški talenti, a danas ta igrališta zjape prazna. Upravo zato, pokrenut je projekt Koš za Koš koji ima za cilj povratak košarke na naša igrališta.

Tvrtka S event obnovom zapuštenih igrališta nastoji od kvartovskih igrališta ponovno napraviti rasadnik talenata za ovaj sport koji nam je nekoć bio razlog velikog ponosa. Uz obnovu igrališta, projekt uključuje i druge oblike popularizacije košarke, a to su školske lige, nagrađivanje najboljih pojedinaca, organizacija stručnih i motivacijskih interaktivnih predavanja u školama i na fakultetima.

U projektu Koš za Koš do sada su obnovljena četiri igrališta i šest koševa u tri grada. Nakon igrališta u Zadru, Karlovcu te Osijeku i igralište u Slavonskom Brodu postat će dio ove lijepe sportske priče.

Vaše kvartovsko igralište koje treba obnovu u projektu Koš za koš možete prijaviti na e-mail: info@s-event.hr.