Košarkaški klub Vinkovci i S event darivali djecu u vinkovačkom vrtiću Pčelica

Autor: Nenad Ćorić
Photo: Nenad Ćorić

Juniori Košarkaškog kluba Vinkovci su danas, uoči juniorskog VI. Međunarodnog košarkaškog turnira "Vinkovci 2016", posjetili Dječji vrtić Pčelica i darivali djecu s poklonima i majicama nacionalnog projekta tvrtke S-Event "Koš za koš".

Božićni turnir se održava ovaj vikend u SD ETŠ Ivana Domca, a nastupit će uz Vinkovčane PVSK Panthers iz Pečuha, ABC Basket iz Tuzle, FSV iz Rijeke, Vrijednosnice iz Osijeka i Zagreb.

Poklone su predali igrači Kluba od kojih su neki, prije više od deset godina, puno vremena provodili s fantastičnim tetama Pčelice i taj period im je ostao u lijepom sjećanju.

"Prilika je to da se, preko ovog Vrtića, u našim mogućnostima zahvalimo svim osobama koji s velikom ljubavlju rade s djecom, ali i da djecu od vrtićkog motiviramo da se bave sportom. A ako to bude košarka, nitko sretniji od nas " - poručili su iz Košarkaškog kluba Vinkovci.

Projekt „Koš za koš“ je nacionalni projekt tvrtke S-Event kojemu je cilj obnova zapuštenih i devastiranih košarkaških igrališta koja će pridonijeti vračanju mladih osoba na igrališta. Iz Sport Eventa su najavili daljnju suradnju, kroz njihove projekte, s Košarkaškim klubom Vinkovci i potporu u organizaciji košarkaških turnira s mladim kategorijama.