Video pregled prvog dana ZDBT-a: gosti oduševljeni viđenim na terenu i van njega

Autor: S event
Photo: Zvonko Kucelin (S event)

Izašao je video pregled prvog dana Zadar Basketball Tournamenta, najjačeg europskog pripremnog turnira koji se do 21. rujna održava u Dvorani Krešimira Ćosića.

Naše kamere bile su uz igrače, trenere i goste turnira u Zračnoj luci Zadar, na treningu, u hotelu, na parketu, u VIP i PRESS salonu... Dolazak u Zadar kod nekih je od njih probudio uspomene na djetinjstvo, a kod svih je izazvao oduševljenje viđenim na terenu i van njega.

“Vrlo dobra organizacija, odličan hotel i teretana. Savršeno je kao i uvijek u Hrvatskoj, zemlji koja voli košarku.“, “Predivna obala i dobra hrana“, “Odličan turnir i jaka konkurencija” “Znam Hrvatsku po velikim igračkim imenima“, samo je dio impresija iz Zadra. U nastavku pogledajte koja poznata sportska lica stoje iza ovih izjava.


Košarkaška uzbuđenja na ZDBT-u nastavljaju se danas kada od 18 sati igraju Alba Berlin i Himki te od 20.30 sati Anadolu Efes i Zadar.  

Uz košarkaške utakmice turnir će pratiti i bogat popratni sadržaj. Subotnje jutro mali će Zadrani moći iskoristiti za druženje s košarkaškim idolima na Kids' Dayu koji će se održati na Forumu od 10 do 13 sati. Ovogodišnji Kids' Day organizira se u suradnji s udrugom Dani Krešimira Ćosića.