Video presjek trećeg dana uz analize stručnjaka i priče navijača

Autor: S event
Photo: Zvonko Kucelin (S event)

Ususret završnici Zadar Basketball Tournamenta izašao je video pregled trećeg dana najjačeg europskog pripremnog košarkaškog turnira koji se održava na Višnjiku.

U prvom dvoboju dana između kineskog i njemačkog prvaka Liaoning Flying Leopardsa i Bayern Münchena pobjedu je odnijela bavarska momčad došavši do svog prvog trijumfa na ovogodišnjem izdanju zadarskog turnira. U drugoj utakmici Fenerbahçe je u samoj završnici svladao Olimpiju i osigurao reprizu lanjskog finala. Utakmice je s voditeljem Šimom Sikirićem prokomentirao Paulo Sarić, novinar specijaliziranog košarkaškog portala Basketball.hr, a kamera je zabilježila i brojne izjave košarkaških stručnjaka kao i priče navijača na tribinama Višnjika. 


Danas će se u 20.30 u finalu ZDBT-a susresti CSKA Moskva i Fenerbahce. Za treće mjesto u 17.30 zaigrat će Bayern Munchen i Olimpia Milano, a od 15.30 Maccabi Tel Aviv i Liaoning Flying Leopards bore se za peto mjesto. Dnevne ulaznice po cijeni od 30 kuna (tribine) i 50 kuna (obiteljski VIP) bit će dostupne na blagajni ŠC Višnjik do poluvremena posljednje utakmice.