Vladović: Hvala navijačima na potpori, trebalo je ovo izdržati gledati

Autor: ABA liga
Photo: Marin Gospić - KK Zadar

Izjave nakon utakmice Zadar-Crvena zvezda

Ante Matulović, trener Zadra:

"Ne mogu biti zadovoljan načinom kako smo odigrali, već od samog početka. Znali smo snagu Crvene zvezde mts koja je po meni prvi favorit lige, ali svejedno nismo dobro reagirali. Imali smo previše izgubljenih lopti, loš skok i samo dvojicu raspoloženih igrača. Nažalost, u drugo poluvrijeme smo ušli još lošije što je rezultiralo uvjerljivim porazom. Generalno, Zvezda je druga dimenzija u odnosu na nas. Ovu utakmicu moramo čim prije zaboraviti, analizirati gdje smo pogriješili i napraviti što bolju pripremu za Cedevitu da ne bismo ponavljali te greške. Hvala navijačima na podršci. Nisam ni sumnjao da će napraviti dobar ambijent. Žao mi je što im nismo ponudili nešto više. Svakako da će nam puno značiti što ćemo od iduće utakmice napokon biti kompletni, jer nam u roster ulaze Marić i Kovačević koji će donijeti jednu svježinu, ali i dodatnu širinu klupe."

Jakov Vladović, igrač Zadra:

"Prvu četvrtinu, pa i dobar dio prvog poluvremena smo koliko-toliko parirali Crvenoj zvezdi mts. Presudio je katastrofalan ulazak u drugo poluvrijeme, primili smo previše lakih koševa i nismo se uspjeli vratiti u utakmicu. Bili smo svjesni i prije utakmice da je Crvena zvezda veliki favorit, ali nismo smjeli izgubiti s ovako visokom razlikom. Smatram da smo morali dati malo više i svesti zaostatak u neke normalne okvire, pogotovo pred ovakvom publikom, koja nas je cijelo vrijeme bodrila, unatoč sve većem minusu. Hvala navijačima na potpori, trebalo je ovo izdržati gledati."

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde mts:

"Zadovoljan sam pobjedom, iako smatram da je konačna rezultatska razlika možda i prevelika. Zadar je pružio dobar otpor samo u prvoj četvrtini, ali smo kasnije mi nametnuli svoj ritam igre i naša kvaliteta je došla do izražaja. Zadar više nije imao izgleda, tim više jer im nedostaju trojica važnih igrača što se osjetilo u njihovoj igri. Dobro smo otvorili sezonu, ali ne smijemo se opustiti jer nas očekuje težak nastavak sezone i trebamo nastaviti u ovako pozitivnom ritmu."

Luka Mitrović, igrač Crvena zvezde mts:

"Zadovoljan sam ostvarenom pobjedom. U prvoj četvrtini nismo baš dobro obrambeno reagirali, ali smo kasnije zaigrali čvrsto kako možemo i naša kvaliteta je došla do izražaja. Na kraju smo ubilježili po meni neočekivano uvjerljivu pobjedu. Otvorili smo ABA ligu na dobar način s tri uvjerljive pobjede, ali nas to ne smije zavarati. Želimo i protiv Mege nastaviti seriju pobjeda."